Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Світ змінюється — змінюйся і ти

Постійнийсаморозвитоктасамоосвіта— обов‘язкові для підприємця у сучасному динамічному бізнес-середовищі. «Наш формат» та «Будуй своє» підготували добірку 5 нових перекладів бізнес-бестселерів, які допоможуть глибше розуміти різні аспекти ведення бізнесу: від маркетингу до HR та побудови потужної та мотивованої команди.

«Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт» Сет Ґодін

Із збільшенням потоків інформації способи просування продукту змінилися. Однак більше інформаційних ресурсів — не означає більше реклами, стверджує маркетолог і підприємець Сет Ґодін. За його словами, класична парадигма, коли бізнес вкладає гроші в рекламу, збільшує прибуток і розширює рекламний бюджет перестала працювати.

Ґодін закликає маркетологів переорієнтуватися з просування готового товару на створення унікального продукту. Простіше кажучи, продукт сам по собі має бути таким, щоб про нього хотіли говорити, інакше він залишиться непомітним.

Ґодін називає такий унікальний продукт — пурпуровою коровою. Якщо ви побачите сотню корів, то точно не запам’ятаєте їх, однак побачивши пурупрову корову ви не лише не забудете її, але й захочете розповісти іншим. Так інформація про продукт пошириться значно швидше, аніж через потоки рекламних меседжів.

«MBA в домашніх умовах. Шпаргалки бізнес-практика» Джош Кауфман

Джош Кауфман — бізнес-тренер, що створив проект альтернативного бізнес-навчання personalmba.com. Він багато років досліджував функціонування різних бізнесів і дійшов висновку, що глибоко розуміти підприємницьку діяльність можна і без спеціалізованої освіти.

За його словами, МВА надто дорогий та часозатратний варіант, а знання, які ви отримуєте, часто не відповідають вимогам часу. Значно більше вам допоможуть книжки та практика.

Це видання дає базові знання про різні аспекти та ключові концепції функціонування бізнесу: від налагодження бізнес-процесів до створення ефективної команди.

«Анатомія менеджменту. Ефективний спосіб керувати компанією» Генрі Мінцберг

Роботи Генрі Мінцберга стали класикою бізнес літератури. Протягом багатьох років професор менеджменту спостерігав, як працюють менеджери, як організовані компанії, як вони ухвалюють рішення, розробляють стратегії і створюють структури.

За словами Мінцберґа, ключ до ефективного функціонування фірм криється у глибокому розумінні всіх процесів — від ролі менеджера до взаємодії підприємства та суспільства.

Ця книжка, об’єднує низку ключових робіт Мінцберга та максимально широко аналізує природу функціонування організацій.

«Націлені на результат. Що насправді мотивує людей» Сьюзен Фовлер

Звичний підхід до мотивації, заснований на покараннях та винагородах, не найбільш вдалий спосіб мотивувати людей. Бізнес-коуч Сьюзен Фовлер стверджує, що секрет у створенні атмосфери довіри та взаємоповаги.

Крім того, співробітники мають відчувати власну автономність та розуміти, яка мета їхніх повсякденних, хай навіть рутинних дій.

«Різноманітні дослідження останніх двадцяти років свідчать, що в дорослому віці людям теж важливо задовольняти психологічну потребу в автономності. Наприклад, продуктивність праці робітників на заводах суттєво зростає, коли вони мають право зупиняти конвеєр. Так само зростає й продуктивність працівників провідних інвестиційних банків, які стверджують, що мають високий рівень автономності. Люди почуваються автономно, коли тримають під контролем роботу, якою займаються, і мають вибір», — каже Фовлер.

Авторка дає низку мотиваційних орієнтирів, які допоможуть керівникам навчитися мотивувати своїх співробітників.

«Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки» Джефрі Пфефер

Сфера досліджень професора Стенфордської вищої школи бізнесу Джефрі Пфефера — влада, зокрема сходження на вершину кар’єри. У цій книжці він пропонує визнати всі недоліки корпоративного середовища і навчитися користуватися ними.

За словами Пфефера, просування кар’єрними сходами передбачає жорстку боротьбу. Не всі навколо будуть вашими партнерами, частина ваших колег стануть суперниками.

Водночас Пфефер переконує, що кожен може й мусить навчитися конкурувати, застосовуючи принципи влади. Це допоможе досягнути успіхів та навчитися перемагати у професійних баталіях.
 

Копірайтинг — «Наш формат».

За промокодом Buduysvoe у інтернет-магазині https://nashformat.ua/ діє знижка 10 % на ці книжки.
 

АТ "Ощадбанк"