Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

100 днів повномасштабної війни Ощад тримає фінансовий фронт

Новини Ощаду

Сьогодні рівно сто днів як почалась повномасштабна агресія росії проти України. Увесь цей час Ощадбанк безперебійно працює в умовах воєнного стану й тримає фінансовий фронт.

Ключові новини цього фронту:

  • Де можливо, банк продовжує обслуговувати клієнтів у відділеннях. Нині працюють більше 1200 відділень Ощаду, тобто 86% мережі. 63 відділення Ощаду відновили роботу на деокупованих територіях.
  • Протягом 100  днів війни наші інкасатори доставляли готівку всюди, де це було можливо, а іноді й неможливо. Загалом перевезено 340 млрд грн готівки, до банкоматів завантажено понад 70 млрд грн. Загалом банк обслуговує більше 40 тисяч об’єктів інкасації.
  • За 100 днів війни Ощад видав кредити бізнесу на суму 9,7 млрд грн. Серед позичальників – насамперед агросектор, нафтогазова та переробна промисловість, торгівля.
  • З початку воєнних дій українці довірили Ощаду понад 13,5 млрд грн: відповідний портфель банку зріс до 128,7 млрд грн.
  • Ощад придбав військових облігацій на 27 млрд грн, клієнти банку придбали їх майже на 580 млн грн. Кількість волонтерських проектів, в яких беруть участь працівники Ощадбанку, не піддається обрахунку і постійно зростає.
  • 299 ощадівців боронять Україну в лавах ЗСУ та ТрО. На жаль, двоє ощадівців загинули. Одна людина – як військовий на фронті, інша – як цивільна особа. Це – найсумнішій підсумок перших ста днів війни для банку. Вічна слава Героям – їх ми будемо пам’ятати завжди!

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку