Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Інформація для клієнтів - представників ММСБ та фізічних осіб

Новини Ощаду

Клієнтам – представникам сектору мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) повідомляємо, що Ощадбанком забезпечується оперативне проведення платежів, прийнятих через канали дистанційного обслуговування і через відділення.

Для клієнтів ММСБ в системі дистанційного обслуговування CorpLight і надалі доступні всі дозволені Національним банком України операції. Так, за 2 банківські дні - 25.02 та 28.02 проведено понад 51 тис. платежів.

Підкреслюємо, що платежі на допомогу ЗСУ та по виплаті заробітної плати мають високий пріоритет. Всі бізнес-платежі банк проводить в штатному  режимі.

Клієнтам - фізичним особам нагадуємо, що банківські послуги вони можуть отримати через дистанційні канали «Ощад 24/7» та «Мобільний Ощад», які повноцінно функціонують. Безготівкові розрахунки картками здійснюються без обмежень з боку Ощадбанку. Закликаємо клієнтів віддавати перевагу оплаті картками, адже інкасатори банку щодня наражаються на великий ризик, поповнюючи банкомати готівкою в умовах воєнного часу. Зниження обігу готівки зменшить ризик для клієнтів та інкасаторів банку.

З переліком працюючих відділень ви можете ознайомитись на сайті банку https://www.oschadbank.ua/aktualnij-rezim-roboti-viddilen-ta-bankomativ

Про всі новини ми будемо продовжувати оперативно вас інформувати.

Героям Слава!

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку