Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

На Сумщині запрацював шостий пересувний мобільний підрозділ Ощадбанку

Новини Ощаду

Відсьогодні для мешканців Сумської області працюватиме мобільний підрозділ Ощадбанку на базі автотранспорту. Цей підрозділ надаватиме послуги на території Лебединської, Недригайлівської, Вільшанської, Коровинської, Кириківської та інших громад. У цих населених пунктах відсутні установи інших банків. Час роботи та логістичні маршрути визначатимуться спільно з органами місцевої влади та обласною військовою адміністрацією. Вони можуть коригуватись відповідно до безпекової ситуації в регіоні.

«Ощадбанк на колесах» має все необхідне для надання банківських послуг як у звичайному відділенні. В ньому можна відкривати поточні рахунки, оформлювати депозити, перевипускати платіжні картки, здійснювати грошові перекази, отримувати соціальні виплати та інші фінансові послуги.

Пріоритетне завдання Ощаду полягає не лише в забезпеченні обслуговування клієнтів, а й у гарантуванні безпеки відвідувачів і співробітників. Тому автомобіль має сталеве панцерування пасажирського відсіку та броньовану капсулу касового відсіку з куленепробивним склом. Авто повністю відповідає всім державним стандартам захисту спеціалізованих автомобілів. Воно оснащене супутниковим зв'язком, сигналізацією і тривожними кнопками. В ньому є автономне електропостачання, системи відеоспостереження, пожежогасіння, кондиціонування та вентиляції.

«Проєкт мобільних підрозділів для Ощадбанку – дуже важлива соціальна ініціатива, яка реалізується в рамках програми «Моя безбарбар’єрність», що передбачає зокрема покращення фізичної доступності відділень та збільшення кількості установ банку на прифронтових територіях. Зі зрозумілих причин нам часом доводиться закривати відділення там, де цього потребує ситуація, пов’язана з перебігом бойових дій. Проте ми робимо все можливе, щоб не залишати наших клієнтів напризволяще. В цьому допомагають наші «відділення на колесах», – прокоментував Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Тепер мобільні підрозділи Ощаду працюють в шести областях України: Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській – по одному в кожній.

«Відділення на колесах» сприяють суттєвому розширенню покриття Ощадбанку в прифронтових регіонах та належать до мережі Power Banking, що у разі потреби працюватимуть навіть в умовах тривалої відсутності електроенергії. Ощад – перший і єдиний банк в Україні, який розробив пересувний формат відділення на базі автотранспорту.

 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку