Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Напередодні всесвітнього дня заощаджень Ощадбанк закликає українців замислитись про своє фінансове майбутнє

Новини Ощаду

Ощадбанк напередодні всесвітнього дня заощаджень закликає задуматись про майбутнє та користуватись депозитними програмами. Депозити Ощаду – прості та зрозумілі. Банк пропонує розмістити тимчасово вільні кошти за програмою «Мій депозит» на 3, 6 чи 12 місяців зі щомісячною сплатою відсотків або капіталізацією. Окрім того, діє спеціальні пільгова програма «Мій пенсійний депозит» для клієнтів-пенсіонерів із підвищеними відсотковими ставками. Оформити депозит в Ощадбанку можна без відвідування відділення – в інтернет- та мобільному додатку «Ощад 24/7». Відмінною рисою депозитів Ощадбанку є можливість їх поповнення.

Загалом станом на кінець третього кварталу 2021 року фізичні особи розмістили на рахунках Ощадбанку майже 120 мільярдів гривень. З цієї суми понад 70 мільярдів гривень – строкові депозити. Ощадбанк упевнено посідає друге місце за цим показником серед усіх українських банків. При цьому зростає питома вага депозитів, відкритих через Інтернет та в мобільному застосунку «Ощад 24/7». На початку 2021 року такі депозити становили 35% портфеля, нині їх 37%.

Міжнародний день заощаджень відзначається в багатьох країнах світу. Його історія почалась у 1924 році. Мета цього свята – підвищення фінансової грамотності з особливим фокусом на роз’ясненні значення заощаджень для громадян.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали