Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Наталю Буткову-Вітвіцьку призначено на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за мікро-, малий та середній бізнес

Новини Ощаду

За результатами конкурсу наглядова рада Ощадбанку рішенням від 10 листопада 2022 року призначила Наталю Буткову-Вітвіцьку на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за мікро-, малий та середній бізнес. Її кандидатуру погоджено Національним банком України. Наталя розпочне роботу на новій посаді 14 листопада 2022 року. Контракт розраховано на 5 років.

Вищу освіту Наталя Буткова-Вітвіцька здобула в Академії муніципального управління за спеціальністю «Фінанси». Загальний стаж роботи в банківській сфері – 17 років.

Працювала в ТОВ «Унікредит банк», ВАТ «Універсалбанк» та «ПАТ «Укрсоцбанк».

У системі Ощадбанку Наталя працює з 2014 року. Обіймала посади начальника управління організації продажів та контролю якості департаменту роздрібного бізнесу, заступника директора департаменту роздрібного бізнесу. Останні майже 5 років Наталя працювала на посаді директора департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу. Протягом цього часу Ощад значно зміцнив позиції в обслуговуванні ММСБ, ставши одним з ключових провайдерів державних програм підтримки МСБ.

У 2021 році Наталя Буткова-Вітвіцька увійшла до трійки провідних банкірів Україні, які очолюють напрям по роботі з сегментом МСБ, згідно з підсумками рейтингу журналу «Бізнес».

Головними завданнями Наталі Буткової-Вітвіцької на новій посаді буде подальше посилення ринкових позицій банку та збільшення підтримки бізнесу, що під час війни набуває першочергового значення. Напрям ММСБ для Ощаду є пріоритетним.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку