Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Обсяг коштів фізичних осіб в Ощадбанку перетнув позначку 200 млрд грн

Новини Ощаду

Станом на кінець третього кварталу 2024 року обсяг залишків на рахунках фізичних осіб в Ощаді зріс більш ніж на 14,3 млрд грн з початку року і перетнув позначку 200 млрд грн. З них кошти на вимогу становлять 114,6 млрд грн, а строкові депозити відповідно 87,4 млрд грн.

Така динаміка стала черговим свідченням лояльності вкладників до банку навіть під час повномасштабної війни.

Найбільший приріст мають депозити в національній валюті. В структурі загального обсягу депозитного портфеля роздрібних клієнтів Ощаду частка гривневих вкладів продовжує переважати і становить понад 70%.

Збільшення депозитного портфеля Ощадбанку відбулось за рахунок найпопулярніших вкладів «Мій пенсійний депозит» (30% портфеля строкових вкладів), «Моя Перемога» (23%) та «Мій депозит» (22%).

Віднедавна відкрити депозит в Ощаді стало ще легше. Навіть якщо ви не є його клієнтом, ви можете дистанційно оформити цифрову «Мою картку» через «Мобільний Ощад» та застосунок «Дія». Після цього ви отримаєте доступ до майже повного спектра послуг Ощадбанку, включаючи розміщення коштів на депозитних рахунках.

«Довіра українців до банківської системи пройшла перевірку великою війною. Завдяки стабільній роботі мережі відділень та дистанційних каналів обслуговування обсяг коштів  українців на рахунках в Ощадбанку постійно зростає. Дякую нашим клієнтам за цю довіру», – прокоментував Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку