Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк додатково профінансував компанії агропромхолдингу «Астарта-Київ» на півмільярда гривень

Новини Ощаду

Ощадбанк продовжує безперебійну підтримку аграріїв – від мікро- до великого бізнесу. Банк надав нові кредити двом компаніям агропромхолдингу «Астарта-Київ»: ТОВ «Цукорагропром» на 350 млн грн та ТОВ «Агрофірма ім. Довженка» – на 150 млн грн.

Залучені кошти буде спрямовано на покриття потреб операційної діяльності сільськогосподарського та цукрового виробництв. Зокрема, буде придбано мінеральні добрива, засоби захисту рослин для осінньої посівної кампанії, а також енергоносії та сировину для роботи цукрових заводів у цьогорічному виробничому сезоні.  

«Не припиняти фінансування українського бізнесу є пріоритетом Ощадбанку з початку повномасштабної агресії ворога. Робота ключових галузей економіки в цей складний час – це не лише наповнення бюджету сьогодні, а й перспектива більш швидкого відновлення після нашої перемоги», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

«Астарта-Київ» – один з найбільших вертикально інтегрованих агропромходингів в Україні. Основну його діяльність сконцентровано в рослинництві, цукровій промисловості, молочному тваринництві, переробці сої, зерновій логістиці, біоенергетиці. Компанія є лідером в Україні з виробництва цукру та індустріального молока. В її управлінні знаходиться 220 тис. га земель сільськогосподарського призначення.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали