Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк підтримав інновації в Рівному: у громадському транспорті з’явились електронні квитки

Новини Ощаду

З 15 липня 2020 року мешканці Рівного зможуть розрахуватись банківською карткою за проїзд у громадському транспорті. Зокрема, у 20 тролейбусах міста вже встановлено та підключено до банківської мережі сучасні валідатори. До безготівкової системи оплати проїзду поступово буде підключено всі 80 тролейбусів міста.

Інноваційний проект впроваджує Рівненська міська рада. Технологічне cashless-рішення організовують Visa та Ощадбанк.

«Зручний і комфортний сервіс для клієнта – головний пріоритет у роботі Ощадбанку. Саме тому шість років поспіль ми активно застосовуємо сучасні підходи в наданні фінансових послуг та наполегливо впроваджуємо інноваційні формати безготівкових розрахунків. На сьогодні безконтактною банківською карткою, мобільними додатками Google Pay та Apple Pay або новітніми NFC-пристроями можна оплатити проїзд у столичному метро, фунікулері та швидкісному трамваї, в громадському транспорті Чернігова, Краматорська, Чернівців, Житомира, Мукачева, Івано-Франківська та в маршрутних таксі Тернополя, Чорткова та Енергодара», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Для оплати проїзду в тролейбусі пасажиру достатньо лише піднести безконтактну банківську картку з NFC і дочекатись звукового й світлового сигналу. Жодних додаткових комісій за безконтактну оплату проїзду з пасажира не стягується.

«Українці охоче використовують нові платіжні технології, лідером у розробці яких є наша компанія. Ми впроваджуємо прогресивні рішення там, де люди їх найбільше потребують. Переконана, безконтактна оплата проїзду в громадському транспорті Рівного швидко здобуде популярність у мешканців, заохочуватиме їх розраховуватись банківськими картками і в інших повсякденних ситуаціях. Це зручно, швидко і безпечно», – відзначила Світлана Чирва, регіональна менеджерка Visа в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи.

«Громадський електротранспорт – важлива частина інфраструктури міста, адже щомісяця рівняни здійснюють понад 3 мільйони поїздок у тролейбусах. Тому ми приділяємо особливу увагу розвитку цього виду транспорту, – говорить Володимир Хомко, мер Рівного. – Запуск сучасної форми оплати в міському транспорті – це ще один елемент «розумного міста» (Smart City), який створює додаткові зручності і комфорт для пасажирів».

Технологічні транспортні cashless-рішення, впроваджені Ощадбанком та Visa, дають можливість оплачувати проїзд будь-якими безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу, в тому числі електронними квитками.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку