Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк планує збільшити свою частку у кредитних продажах техніки John Deere в Україні до 50%

Новини Ощаду

Ощад та компанія John Deere в рамках партнерства провели зустріч регіональних менеджерів банку з партнерських програм та представників п'яти офіційних дилерів американського бренда сільгосптехніки. Участь у зустрічі взяли керівники компаній «Агросем», «Агротек Інвест», «Ландтех»,  «Агрістар» та «РДО Україна», а також представники John Deere Україна.

«Наприкінці липня ми підписали з John Deere Financial угоду про партнерство. Для її реалізації надважливе глибинне знання продукту для кожної зі сторін угоди: асортименту техніки – для співробітників банку, кредитних процесів – для дилерів компанії. Ми ставимо перед собою амбітне завдання щодо збільшення до 50% частки Ощаду в національних продажах техніки John Deere у кредит наступного маркетингового року», – наголосила Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за напрям ММСБ.

Під час зустрічі представники банку з мікро-, малого та середнього бізнесу розповіли про поточні умови співробітництва за партнерською програмою з John Deere та про можливості обслуговування для дилерів, які пропонує Ощад. Акцент було зроблено на швидкості ухвалення рішень та процесу оформлення кредиту, який Ощадбанк гарантуватиме всім клієнтам, що купуватимуть техніку John Deere за програмою.

«Крім вигідних умов кредитування, забезпечених партнерською угодою з John Deere, важливим механізмом нарощування продажів продовжать бути грантові програми. Майже всі вони передбачають закупівлю основних засобів виробництва (обладнання, устаткування) і, відповідно, можуть бути використані аграріями для оновлення парку сільгосптехніки, провідним виробником якої є John Deere», – зауважила Наталя Буткова-Вітвіцька.

Нагадуємо, в рамках партнерської програми з John Deere фінансування надається на термін від 1 до 5 років Комісії за видачу та дострокове погашення кредиту відсутні. Авансовий платіж – від 20% вартості техніки.

Детальніше з програмою фінансування можна ознайомитися за посиланням.

Пріоритетом Ощадбанку під час повномасштабної війни є кредитна підтримка української економіки. Ощад пропонує різноманітні програми допомоги українському бізнесу (державні, регіональні та міжнародні). Банк спростив механізм фінансування та лібералізував його умови. Віднедавна подати онлайн-заявку на кредитування та отримати попереднє рішення за 24 години клієнти ММСБ можуть за допомогою сервісу ОщадБізнес.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку