Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк розпочав приймати заявки на кредити для підприємців онлайн

Новини Ощаду

Лічені хвилини на подання кредитної заявки та 24 робочі години на отримання попереднього рішення за кредитом – такими є параметри нового онлайн-сервісу, який Ощадбанк пропонує представникам мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ). Ця послуга, яка називається ОщадБізнес, доступна за посиланням https://oschadbusiness.com

Для отримання від Ощаду рішення щодо готовності надати кредит підприємцю достатньо лише заповнити форму на сайті. Сервіс надає можливість відслідковувати статус розгляду заявки в режимі реального часу. За умови отримання від банку попередньої згоди заявник також онлайн може надати пакет необхідних документів (або за бажанням у відділенні).

«Удосконалення наших продуктів та процесів ми ніколи не припиняємо. Те, що подати заявку на отримання кредиту в Ощаді підприємці можуть онлайн, – дуже важливо зараз, враховуючи безпекову ситуацію під час війни та поширений формат дистанційної роботи. Ми намагаємось максимально зменшити кредитне навантаження на позичальників, модернізуючи продукти і процеси, а також розширюємо співпрацю з нашими міжнародними партнерами для здешевлення програм підтримки підприємців», – наголошує Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за напрям ММСБ.

Ощадбанк є визнаним лідером кредитування клієнтів ММСБ, і навіть під час повномасштабної війни не зменшував активність у підтримці підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу. Так, у 2022 році портфель кредитів цього сегмента клієнтів Ощаду збільшився на 90%.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку