Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк – серед найкращих роботодавців України за версією NV та Odgers Berndtson Ukraine

Новини Ощаду

Ощадбанк здобув визнання як один із найкращих роботодавців банківської галузі, увійшовши до рейтингу ТОП-50 від NV у партнерстві з Odgers Berndtson Україна.

Про це було повідомлено на церемонії нагородження 2 жовтня під час форуму «Бізнес і війна – Діалоги про майбутнє», де представники бізнесу та влади обговорювали найбільш актуальні виклики для української економіки в умовах війни.

«Вдячні експертам та організаторам рейтингу за високу оцінку нашої роботи. Політику Ощаду по роботі з персоналом нині перш за все спрямовано на піклування про безпеку та здоров’я співробітників. До переліку першочергових завдань окрім збереження людського ресурсу належить мотивація персоналу – нашої команди, яка незважаючи на небезпеку, відсутність електроенергії та інші перешкоди продовжила роботу і стала фінансовою опорою для громадян по всій Україні. Ми пишаємось тим, що під час повномасштабної війни змогли не лише зберегти, а й посилити програми підтримки нашої команди. Йдеться про запровадження медичного страхування для всіх співробітників, допомогу мобілізованим та демобілізованим колегам, нові програми матеріального стимулювання за досягнуті результати», – коментує Ірина Маковєєва, HR-директор Ощадбанку.

Рейтинг найкращих роботодавців – спільний проєкт NV та Odgers Berndtson, міжнародної компанії з пошуку і оцінки керівників найвищого рівня. Експерти проєкту оцінювали роботодавців за трьома номінаціями: підтримка ветеранів та їхніх родин, матеріальна та нематеріальна мотивація персоналу та сприяння добробуту співробітників. У дослідженні взяли участь 152 найбільші компанії України, відібрані за критеріями виручки та кількості працівників. Цей список дає уявлення працівникам, акціонерам та інвесторам про те, які компанії в Україні докладають максимальних зусиль заради підтримки своїх співробітників під час війни.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку