Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк уклав нові партнерські угоди, завдяки яким підприємці придбаватимуть обладнання для альтернативної генерації електроенергії на вигідних умовах

Новини Ощаду

Ощад уклав з компаніями «Тер Сан Енерджі» та «Коламбус Енерджі Україна» партнерські угоди, за якими підприємці отримають можливість придбавати сонячні панелі / електростанції та інше енергетичне обладнання (фотоелектричні панелі, інвертори, автомобільні зарядні пристрої, теплові насоси) на найвигідніших умовах.

Для посилення власної енергонезалежності підприємці можуть отримати доступні кредити за пільговою відсотковою ставкою від 0,01% річних у гривні з максимальним строком кредитування до 120 місяців. Застава, якою буде придбане обладнання, не потребує нотаріального оформлення. Можливий індивідуальний графік погашення. Комісія за надання кредиту – лише 1%.

Серед інших переваг партнерських програм:

  • відсоткові ставки від 0.01%;
  • спрощений пакет документів для отримання рішення;
  • пріоритетний розгляд заявки і скорочений час прийняття рішення; 
  • оперативна комунікація, допомога та супроводження заявки менеджером, відповідальним за партнерські програми на регіональному рівні;
  • онлайн рішення банку щодо кредитної заявки протягом 24 годин.

«Для ліквідації наслідків руйнування української енергосистеми зараз згуртувалось усе українське суспільство. Внесок Ощадбанку в подолання цього виклику – запровадження пільгових програм кредитування на потреби енергонезалежності. Зараз в Ощаді акредитовані або знаходяться в процесі акредитації більше 30 партнерів, котрі пропонують різноманітне енергетичне обладнання, яке завдяки нам можна придбати в кредит на пільгових умовах. Перелік наших відповідних пропозицій для бізнесу постійно збільшується», – зазначила Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за мікро-, малий та середній бізнес.

Подати заявку на кредитування можна онлайн на порталі Ощадбізнес. Більше деталей – за телефоном контакт-центру: 0-800-219-800.

 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку