Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк уклав першу в Україні кредитну угоду на встановлення газопоршневої електростанції в рамках оновленої програми «Доступні кредити 5-7-9%»

Новини Ощаду

Ощад першим серед усіх українських банків уклав кредитний договір на встановлення газопоршневої електроустановки в рамках оновлених «Доступних кредитів 5-7-9%». Завдяки державній програмі позику буде надано на привабливих умовах – із відсотковою ставкою 9%. Згідно з підписаною угодою клієнт, який постачає сировину багатьом українським виробникам товарів першої необхідності, отримає кредит на суму 28,7 млн грн терміном на 5 років. Потужність установки – 2,5 МВт; це убезпечить виробництво на випадок тривалого відключення електроенергії.

«Нам, як економічному блоку Уряду, важливо, щоб бізнес мав можливість працювати навіть під час обмежень постачання електроенергії. Розуміючи це, ми розширили можливості державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», аби за кредитні кошти підприємці могли придбати газові генераційні установки. Це дозволить підвищити свою енергетичну стійкість. Сьогодні ми бачимо перші позитивні результати реалізації цієї програми. І це лише один із елементів у пакеті підтримки Уряду, крім кредитування газової генерації для підприємств, діє ще ціла низка, як державних програм, так і окремих пропозиції від банків, що спрямовані на підвищення енергетичної стійкості, як бізнесу, так і населення», - наголосила Юлія Свириденко, Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України.

«Співпраця з урядом дає Ощадбанку можливість зробити кредити на забезпечення енергонезалежності для фізичних осіб та бізнесу більш доступними. Це партнерство допомагає українській економіці стати більш стійкою, а громадянам – пережити можливі блекаути з найменшими незручностями. Ми вдячні державі за те, що вона довіряє нашому банку реалізацію своїх програм. Використовуючи власні пільгові продукти, а також співпрацю з міжнародними партнерами, ми не лише відповідаємо на виклики повномасштабної війни, а й будуємо подальше енергетичне незалежне майбутнє нашої країни»,Сергій Наумов, прокоментував угоду голова правління Ощадбанку.

Окрім участі в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», Ощад пропонує представникам мікро-, малого та середнього бізнесу більше 30 партнерських програм із продавцями енергетичного обладнання, а також спільну програму з Європейським банком реконструкції та розвитку з можливістю кредитного кешбеку. Заявку на кредит можна надіслати через онлайн-сервіс ОщадБізнес.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку