Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк вкотре відзначено за успішне впровадження інклюзивних ініціатив

Новини Ощаду

Ощад здобув перемогу в номінації «Інклюзивний банк» премії Banker Awards 2024. Зокрема, організатори конкурсу відзначили зусилля банку з розбудови та розвитку екосистеми інклюзивності – програму «Моя безбар’єрність».

Banker.ua цьогоріч уперше презентує авторську премію, в рамках якої відзначає найкращі українські банки і компанії, які є невід’ємною частиною фінансової стеми країни, за їхні здобутки протягом року. Головна мета премії Banker Awards – підкреслити досягнення й сильні сторони бізнесів, які протягом 2024 року демонстрували значний прогрес у розвитку своїх продуктів, сервісів та послуг, впроваджуючи інновації та підвищуючи якість обслуговування клієнтів.

«Ми вдячні за високу оцінку нашої роботи зі створення безбар’єрного середовища, яка ведеться в Ощаді досить давно. Нового поштовху та переосмислення вона зазнала під час великої війни, коли впровадження інклюзивних ініціатив набуло особливого значення. Безбар’єрність має стати спільною метою та суспільною нормою, адже відновлення та розвиток країни в першу чергу має ґрунтуватись на принципах інклюзії, аби мінімізувати перешкоди, які стримують адаптацію, реабілітацію та самореалізацію людей з інвалідністю, ветеранів та ветеранок. Тому ми закликаємо різні спільноти – бізнес, організації, громадян – приєднуватись до розбудови  безбар’єрності в Україні вже сьогодні», – прокоментував Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Це вже друга нагорода банку за досягнення у сфері інклюзивності. Влітку Ощадбанк  посів перше місце в номінації «Кращий приклад впровадження інклюзивного підходу» в рамках UKRAINIAN CX EXCELLENCE 2024 – всеукраїнської премії за найкращий клієнтський досвід.

У рамках програми «Моя безбар'єрність» Ощад, спираючись на власний досвід, дослідження та найкращі світові практики, втілює чимало проєктів, що спрямовані на допомогу людям з інвалідністю і окремо – ветеранам та ветеранкам. Внутрішні трансформації Ощадбанку охоплюють три основні напрями: фізичну доступність відділень, комунікаційну безбар'єрність та спеціальну сервісну модель, а також розвиток цифрових технологій. Окремий великий напрям роботи – сприяння фізичній реабілітації ветеранів та їхній реінтеграції в економічне життя країни. Важлива складова програми – ініціювання широкої громадської дискусії щодо створення в України безбар’єрного середовища. Для цього Ощадбанк спільно з партнерами проводить спеціальні заходи, підтримує вихід популярних шоу та матеріалів відповідного спрямування в медіа.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку