Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк вшанував пам'ять працівників, загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення, висадивши «Алею пам’яті» в Києві

Новини Ощаду

Напередодні Дня Незалежності України працівники Ощадбанку, включно із членами правління та наглядової ради, разом з родинами загиблих колег висадили на Аскольдовій могилі в Києві «Алею пам’яті», щоб вшанувати пам'ять співробітників банку, які загинули під час повномасштабної російсько-української війни.

Мета цього символічного кроку – засвідчити повагу ощадівцям, які заплатили за незалежність України найдорожчим – своїм життям, навіки закарбувати в серцях імена героїв, які загинули зі зброєю в руках, захищаючи Україну, та цивільних працівників, убитих ворогом за останні два з половиною року. Для колективу Ощадбанку це місце віднині стане своєрідним меморіалом вшанування жертв війни за незалежність.

На алеї було висаджено 19 туй, кожна з яких символізує людину, якій колектив Ощаду хоче віддати належне та залишити пам’ять про неї у вигляді вічнозеленого дерева.

«Сьогодні тут із нами родини, рідні та друзі загиблих колег. Колектив Ощадбанку розділяє біль вашої втрати. Впевнений, що світлий спомин про наших героїв та безвинних жертв великої війни назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто знав їх за життя, любив і шанував. Нехай ці прекрасні дерева будуть нагадуванням усім нам, яку ціну заплатили ощадівці, щоб ми мали можливість жити у вільній незалежній країні», – наголосив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Присутні згадали загиблих колег поіменно та вшанували їх хвилиною мовчання.

Слава Україні! Героям слава!

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку