Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк започаткував програму оздоровлення для своїх демобілізованих співробітників – учасників бойових дій

Новини Ощаду

У межах ініціативи з відновлення та психологічної підтримки демобілізованих колег «Без бар’єрів» Ощадбанк запустив програму, спрямовану на оздоровлення співробітників зі статусом учасника бойових дій та їхніх сімей. Програма передбачає тижневий відпочинок у санаторіях для ветеранів та їхніх рідних.

Перші групи вже відпочили в санаторії на Свалявщині. До кінця року ще кілька десятків захисників та захисниць із своїми рідними скористаються цією можливістю.

З початку повномасштабного вторгнення до лав ЗСУ було мобілізовано понад 600 співробітників Ощадбанку, з яких 54 демобілізованих працівники повернулись до роботи. Для їхньої адаптації банк пропонує програми реабілітації, психологічну допомогу, розширене медичне страхування, навчання, юридичну підтримку тощо.

«Ми в Ощадбанку чекаємо на повернення наших героїв. Під час служби для них зберігається робоче місце, виплачується середня заробітна плата, передбачено інші виплати. Півроку тому на головній корпоративній події банку – засіданні розширеного правління – весь менеджмент Ощаду з Києва та регіонів стоячи бурхливими оплесками вітав наших демобілізованих колег, яким вручили корпоративні відзнаки. Це було дуже хвилююче. Наше зобов’язання перед ними  – допомогти швидко адаптуватись і повернутись до повноцінного життя, і ми робимо для цього все можливе», – зазначила Ірина Маковєєва, директорка департаменту по роботі з персоналом Ощадбанку.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку