Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк запроваджує сервіс зняття готівки на касах торгових мереж

Новини Ощаду

Ощадбанк надає українцям можливість отримувати готівкові кошти з платіжних карток на касах торгово-сервісної мережі. Зняти готівку під час здійснення покупок можуть користувачі карток Mastercard та VISA  будь-якого українського банку.

Наразі ця послуга доступна в мережах АЗК WOG, «Аптека низьких цін» та продуктових супермаркетів VARUS. До кінця 2020 року банк планує масштабувати сервіс на інші великі мережі та дрібних торговців, що є особливо актуальним у місцях, де банкомати є малодоступними.

Про бажання отримати готівку під час оплати товарів на касі платіжною карткою потрібно повідомити касира та назвати необхідну суму у гривні. Під час однієї оплати можна зняти не більше 500 грн.  Обов'язковою умовою надання послуги є введення PIN-коду на POS-терміналі. 

«Запуск послуги зняття готівки на касах торгових мереж важливий як для банків та їх клієнтів, так і для економіки країни з точки зору зростання фінансової інклюзії українців та стимулювання безготівкових розрахунків. Особливо це актуально там, де банкомати малодоступні. Новий сервіс є дуже зручним для клієнтів: не потрібно витрачати час на пошуки банкомата або банківського відділення. Вони спокійно зможуть знімати певну суму готівкових коштів у касах торгово-сервісних підприємств, багато з яких працюють цілодобово»,  — зазначив  Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку