Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Правління Ощаду подвоїло суму благодійної допомоги Охматдиту – банк перерахував на допомогу закладу 10 млн грн

Новини Ощаду

Правління Ощадбанку вирішило вдвічі збільшити оголошену раніше суму благодійної допомоги Охматдиту та його пацієнтам, що постраждали від підступного обстрілу ворога 8 липня.

Цільовий благодійний внесок у сумі 10 млн грн перераховано на рахунок БФ «Таблеточки», що є давнім партнером медичного закладу. З них 5 млн грн буде спрямовано на відновлення роботи лікарні – ремонт приміщень, закупівлю обладнання, меблів, медикаментів, витратних матеріалів тощо, і ще 5 млн грн – на медичну, психологічну та іншу супутню допомогу постраждалим пацієнтам.

Серед інших кроків Ощаду для підтримки Охматдиту  – нова опція в застосунку «Мобільний Ощад», завдяки якій кожен користувач може зробити донат з картки Ощадбанку на користь благодійної організації «БФ ОХМАТДИТ – ЗДОРОВЕ ДИТИНСТВО». Цей реципієнт відображається першим у розділі «Платежі – Інше – Благодійність». Відповідні перекази здійснюються без комісії.

Охматдит — найбільша дитяча лікарня в Україні, де щороку лікують понад 20 тисяч дітей з усієї країни. Ворожа ракета 8 липня повністю зруйнувала корпус токсикології лікарні та пошкодила ще 4 корпуси. Постраждали 10 хірургічних відділень, 5 онковідділень, 2 соматичні відділення, інтенсивна терапія, 2 реанімації, операційні блоки, відділення радіології та променевої терапії, частина онкогематологічної лабораторії (єдиної в країні).

 

 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку