Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Співпраця Ощадбанку з провідним постачальником газопоршневого обладнання здешевить кредити на його придбання

Новини Ощаду

Ощад уклав з компанією «Далгакиран компресор Україна» партнерську угоду, згідно з якою підприємці можуть придбавати газопоршневе та багато іншого обладнання для альтернативної генерації електроенергії на найвигідніших умовах. Порівняно невисока вартість газу, низький рівень викидів шкідливих речовин при його згорянні, можливість живити генератор від газової магістралі, опція когенерації забезпечують популярність газопоршневих установок серед представників українського бізнесу.

Компанія «Далгакиран компресор Україна» є одним з лідерів поставок компресорного, насосного обладнання, систем охолодження, генераторів азоту і кисню, дизельних електростанцій в широкому діапазоні технічних характеристик від відомих світових виробників – DALGAKIRAN, Cummins Inc., CENC, NIBA, GORMAN RUPP, FLYGT, CRANE (США), ROBUSCHI (Італія) та інші.

У рамках угоди підприємці можуть отримати в Ощаді доступні кредити для посилення власної енергонезалежності за пільговою відсотковою ставкою від 0,01% річних у гривні без першого внеску з максимальним строком кредитування до 120 місяців. Серед інших переваг партнерської програми спрощений пакет документів для отримання рішення, пріоритетний розгляд заявки і скорочений час прийняття рішення протягом 24 годин.

«Зважаючи на зростаючі потреби українського бізнесу в енергонезалежності, ми підписали партнерську угоду з найбільшим постачальником газопоршневого та іншого енергогенеруючого обладнання в країні. Це відповідь на виклики, які ставить перед нами ситуація в енергетиці. Разом з партнером ми пропонуємо рішення, яке допоможе бізнесу отримати надійне енергозабезпечення за прийнятну ціну завдяки унікальним умовам кредитування. Спільними зусиллями ми підтримуємо стійкість української економіки», – зазначила Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за мікро-, малий та середній бізнес.

Минулого місяця Ощад першим серед усіх українських банків уклав кредитний договір на встановлення газопоршневої електроустановки в рамках «Доступних кредитів 5-7-9%». Клієнт, який постачає сировину багатьом українським виробникам товарів першої необхідності, отримав кредит на суму 28,7 млн грн терміном на 5 років. Потужність установки – 2,5 МВт, що убезпечить виробництво на випадок тривалого відключення електроенергії.

Окрім участі в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%» Ощад пропонує представникам мікро-, малого та середнього бізнесу більше 30 партнерських програм із продавцями енергетичного обладнання, а також спільну програму з Європейським банком реконструкції та розвитку з можливістю кредитного кешбеку. Заявку на кредит можна подати на онлайн-сервісі ОщадБізнес. Більше деталей – за телефоном контакт-центру: 0-800-219-800.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку