Мій банк
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Відкритий лист до послів іноземних держав в Україні та міжнародних фінансових організації від наглядової ради Ощадбанку

Новини Ощаду

Високоповажні панове посли! Шановні колеги!

Ми, члени наглядової ради Ощадбанку, що підписалися нижче, приєднуємося до наших колег з фінансового сектору з проханням закликати ваші країни та організації прислухатися до благання Уряду України про термінову допомогу.

Хоча ми знаємо і цінуємо зусилля, докладені міжнародними партнерами для підтримки України в її найтемніший час, у тому числі введення санкцій проти агресора, існує нагальна необхідність у порятунку життів, що може бути досягнуто лише шляхом посилення та прискорення надання будь-якої допомоги, яку запросив Український Уряд.

Не можна припустити, щоб у 2022 році в Європі виникли неймовірні екзистенційні загрози, з якими щодня стикаються як клієнти, так і наші співробітники. Зі свого боку запевняємо вас, що ми продовжимо робити все можливе, щоб уберегти банк від руйнувань, спричинених зухвалою агресією, та допомогти нашим героїчним співробітникам на місцях продовжувати надавати життєво важливі послуги нашим клієнтам.

З повагою

Байба Апін, Пітер Бріггс, Міхаель Вайнштейн, Хуан Енріке Перес Калот, Юлія Пашко, Олександр Роднянський, Антон Пятигін, Роза Топанова, Янне Харьюнпаа

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку