Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Відкрито приймання заявок на підтримку індустріальних парків через Ощадбанк

Новини Ощаду

Відсьогодні в Ощадбанку можна подавати заявки на підтримку індустріальних парків. Надання коштів відбувається в рамках відповідної державної програми. Подавати ці заявки можуть ініціатори створення індустріальних парків та керуючі компанії цих парків до 15 серпня 2024 року.

Пропонується допомога двох видів:

  • безповоротне фінансування для облаштування індустріальних парків необхідною інженерно-транспортною інфраструктурою, включаючи дороги, лінії зв’язку, газо-, водо- та електропостачання;
  • компенсація витрат на підключення до інженерно-транспортних мереж.

Фінансування надаватиметься на умовах спільного фінансування з заявником у рівних частках (для деокупованих територій – 80/20). Участь у програмі передбачає чіткі зобов’язання заявника перед державою: введення в експлуатацію 5 тис. кв. м промислової нерухомості протягом двох років та залучення не менш ніж двох учасників протягом трьох років.

Підтримка індустріальних парків є частиною державної програми «Зроблено в Україні», ініційованої президентом Володимиром Зеленським. Вона, окрім іншого, передбачає пільги та заохочення для інвесторів та  підприємців. У державному бюджеті на 2024 рік для цього виділено 1 млрд грн.

Додаткова інформація – за телефоном гарячої лінії: 8-800-219-800.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку