Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Інформація для вкладників АТ «Дельта Банк»

Важлива інформація для корпоративних клієнтів

23 лютого 2016 року Ощадбанк розпочинає наступний етап виплат гарантованих сум відшкодування вкладникам Дельта Банку.

Відповідно до розподілу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб виплати здійснюватимуться вкладникам, які при укладенні договорів вказали місце реєстрації проживання за паспортом в таких регіонах України: Автономна Республіка Крим та м. Севастополь, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Херсонська та Чернігівська області.

Виплати проводитимуться по 05 квітня 2016 р. включно.

Для отримання коштів вкладникам потрібно звертатись до установ Ощадбанку, в яких є пункти внутрішньодержавної платіжної системи термінових переказів «Швидка копійка». Вкладник має пред’явити паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків (або ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків та інших обов'язкових платежів).

Відшкодування вкладникам Дельта Банку, які з будь-яких причин не звернуться до Ощадбанку в зазначений період, здійснюватиметься за результатами розгляду індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Важлива інформація для корпоративних клієнтів

Прес-служба Ощадбанку