Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Завдяки співпраці Ощаду та Київської ОВА клієнти банку матимуть безпроцентні позики за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Новини Ощаду

Учора було підписано договір про співпрацю між Ощадбанком та Київською обласною військовою адміністрацією щодо спеціальних пільгових умов кредитування для підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) Київської області. Договір передбачає для клієнтів Ощадбанку, які отримали чи планують отримати кредит за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» на інвестиційні потреби, можливість повної компенсації відсоткової ставки з бюджету Київської обласної військової адміністрації. Планова компенсація відбуватиметься протягом третього кварталу 2023 року, виплати розпочнуться 1 липня.

«Ми використовуємо всі можливості, аби допомогти підприємцям мікро-, малого та середнього бізнесу отримати максимально вигідні умови для створення і розвитку власної справи. Це особливо важливо під час повномасштабної війни. Вдячні Київській обласній військовій адміністрації за співпрацю в розвитку підприємництва в області. Програма є важливою і в соціальному плані, адже основна її умова – збереження та створення робочих місць», – наголосила під час підписання Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за ММСБ.

Ощадбанк вже визначив 90 клієнтів сегмента ММСБ, кредитні заявки яких підпадають під параметри програми компенсації від Київської ОВА. Звернутись до Ощаду з метою участі в ній можуть представники мікро-, малого і середнього бізнесу, що зареєстровані і працюють в Київській області.

Крім Ощадбанку участь у програмі компенсації відсоткової ставки для підприємців ММСБ в Київській області беруть ще кілька українських банків.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку