Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

5 причин вибрати кредитну картку Ощадбанку у 2024: вигідні умови та зручність

АТ "Ощадбанк"

Підбірка контенту

Кредитна картка вже довгий час допомагає тисячам користувачів почуватися впевненіше, адже забезпечує швидкий та зручний доступ до коштів у будь-який момент. У разі незапланованих витрат або ж коли до зарплати ще далеко, але хочеться здійснити омріяну покупку, саме цей фінансовий інструмент стане у пригоді. 

Що таке кредитна картка

Кредитна картка – це зручний платіжний інструмент, що дозволяє користувачеві позичати кошти в фінансової установи та сплачувати ними покупки та послуги. В Україні така картка часто є дебетовою з кредитним лімітом, тобто власник має доступ як до власних коштів, так і до кредитних. Кредитна картка надає багато можливостей для реалізації своїх цілей і мрій, а додаткові послуги та програми, які пропонуються банком, зроблять користування ще вигіднішим. Серед продуктів Ощадбанку є пропозиції як для нових клієнтів (картка МОЄ MORE), так і для наявних (картка Моя кредитка). Оформивши будь-яку з цих карток, ви матимете можливість отримати до 250 000 грн кредитного ліміту без застав та поручителів. Для зручності розрахунку вартості користування кредитними коштами та суми щомісячних платежів ви можете скористатися спеціальним калькулятором на сайті.

П'ять основних причин оформити кредитну картку

Серед основних переваг кредитних карток Ощадбанку можна виділити такі: 

  • Пільговий період. Кредитні картки від Ощадбанку мають досить тривалий пільговий період, що робить користування ними зручним та вигідним. Такі картки мають два пільгові періоди: до 92 днів під 0,001% річних надається на вибрану категорію та до 62 днів з аналогічним відсотком на всі інші категорії.
  • Оплата частинами. Маючи картку зі встановленим кредитним лімітом від Ощадбанку, ви можете отримати бажаний товар на виплат, сплачуючи частинами без жодних переплат. Пропозиція діє в онлайн-магазинах партнерів та в їх точках продажу офлайн. Товари, які можна придбати в такий спосіб, маркуються спеціальним логотипом Ощадбанку. Перелік доступних магазинів можна дізнатися на сайті або ж у фахівців контакт-центру. 
  • Бонусна програма. Активно користуючись кредитною карткою МОЄ MORE з платіжною системою Visa чи Mastercard, ви маєте можливість накопичувати бонуси й обмінювати їх на безліч корисних речей: поповнення мобільного, сертифікати від партнерів на покупки та послуги, різноманітні знижки та багато іншого. До того ж отримані бонуси можна переказати на благодійність, тож ви зможете не тільки користуватися перевагами партнерських програм, а й допомагати іншим.
  • Додаткові можливості. Користувачі МОЄ MORE від Ощадбанку отримують можливість безкоштовного доступу до бізнес-залів LoungeKey в різноманітних аеропортах світу, що буде приємним бонусом для тих, хто багато подорожує. Також така картка кредитна надає 5% знижки на покупки в мережі магазинів АТБ. 
  • Зручність використання. Умови користування кредитною карткою МОЄ MORE дозволяють безкоштовно знімати та переказувати кредитні кошти. Окрім того, можна додати картку до свого цифрового гаманця (Apple Pay/Google Гаманець тощо) та сплачувати покупки безконтактно телефоном, годинником чи фітнес-браслетом. 

Як відкрити кредитну картку в Ощадбанку

Щоб отримати кредитну картку, ви можете завітати до найближчого відділення Ощадбанку. За допомогою контакт-центру або ж чат-боту є можливість запланувати візит на зручні для вас дату та час. Для оформлення вам будуть потрібні паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків. У деяких випадках можуть знадобитися додаткові документи, наприклад, довідка про доходи. За детальною інформацією варто звернутися до контакт-центру. Ви можете оформити кредитну картку онлайн, залишивши заявку на сайті. Фахівці зв’яжуться з вами та нададуть інформацію щодо подальших дій. Процес відкриття не займе багато часу.

Як правильно користуватися кредитною карткою

Кредитна картка Ощадбанку – це ваш надійний фінансовий помічник. Зручний та безпечний інструмент, що допоможе в здійсненні бажаних покупок або ж у разі незапланованих витрат. Для використання кредитки з максимальною користю варто дотримуватися декількох простих правил. Якщо ви плануєте здійснити велику покупку з допомогою саме цього фінансового інструменту, то варто запланувати її на пільговий період, що передбачений умовами користування кредитної картки. Окрім того, якщо можливо, повертайте всю заборгованість одразу, це вигідніше, ніж сплачувати щомісячно частинами з відсотками. Не забувайте про мобільний банкінг. Так ви зможете контролювати поточний стан кредитного рахунку та бачитимете всі комісії. Також чудовим рішенням буде встановлення ліміту розстрочки. Це дозволить отримати можливість сплачувати бажані покупки в магазинах-партнерах Ощадбанку частинами. Додавши кредитну карту до Apple Pay/Google Гаманець/Garmin Pay/Mi Pay, ви зможете здійснювати оплату товарів та послуг безконтактно, швидко та легко за допомогою гаджетів. 

Чому варто розглянути можливість оформлення кредитної картки в Ощадбанку 

Від Ощадбанку кредитна картка надає безліч можливостей своїм користувачам. Змога завжди почуватися вільно та впевнено в фінансовому аспекті, планувати свій бюджет з майбутньою перспективою та не відкладати здійснення бажаного на потім роблять таку картку вигідним варіантом для оформлення. Додаткові можливості та партнерські програми дозволять користуватися нею максимально ефективно. Окрім того, Ощадбанк пропонує зручні сервіси, які допоможуть контролювати виплати, здійснювати безконтактні оплати та навіть отримувати додатковий дохід із послугою «Мобільні заощадження». 

З надійним державним банком Ощадбанк ви зможете замовити кредитну картку швидко та просто, а користування нею буде легким і зручним. Для оформлення кредитної картки онлайн залишайте заявку на сайті або ж звертайтеся до відділень у вашому місті. Не відмовляйте собі в можливостях нового рівня. 

Підбірка контенту

АТ "Ощадбанк"