Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

ДОБІРКА КОНТЕНТУ ЗА ТИЖДЕНЬ

Підбірка контенту

ПОЧИТАТИ

 

Про LinkedIn-маркетинг

Для малих та середніх підприємств LinkedIn давно став ефективним інструментом для співпраці, обміну досвідом та впровадження маркетингових стратегій. Платформа надає можливості для розширення професійної мережі, а керівники та власники бізнесу можуть позиціонувати себе як лідерів думок у своїй галузі.  Social Media Examiner розробив гід зі створення та впровадження маркетингових стратегій у LinkedIn: від налаштування бізнес-профілю для оптимізації професійної інформації до створення професійної мережі для орієнтації на потенційні перспективи за допомогою спеціальних інструментів та функцій.

 

Про вартісно-орієнтоване управління

На думку Альфреда Раппапорта, автора колонки Harvard Business Review, зараз керівники мають занадто вузьке бачення вартісно-орієнтованого управління — підходу, що націлений на максимізацію акціонерної вартості компанії, орієнтуючись на короткострокову ефективність замість інвестицій у довгострокове зростання. Для розв’язання такої проблеми він пропонує десять основних принципів, які допоможуть керівникам створити постійне вартісно-орієнтоване управління.

Для початку, компанії не повинні зосереджуватися на самих прибутках. На думку Раппапорта, бізнес багато втрачає, віддаючи перевагу короткостроковим прибуткам над інвестиціями у майбутній розвиток. Крім того, лідери повинні приймати стратегічні рішення та мати активи, які максимально збільшують очікувану вартість підприємства, навіть якщо в результаті матимуть негативний вплив на найближчі прибутки. Коли немає можливостей для створення вартісних інвестицій для бізнесу, компанії повинні уникати використання зайвих грошових коштів для інвестицій, які поверхнево здаються вигідними, але можуть призвести до руйнування вартості, наприклад, необдуманих і завищених придбань.

 

Про pop-up магазини

Поп-ап магазини — тимчасові точки продажу, що швидко відкриваються та зникають — можуть стати можливістю протестувати ритейл-ідею підприємця, збільшити сезонні продажі або розширити магазин роздрібної торгівлі. Small Business Trends наводить сім порад для тих, хто хоче зробити свій поп-ап магазин успішним. Серед них: встановлення унікальної цілі, вибір правильної локації та продумування дрібних нюансів, як-от доступ до точки wi-fi.

Про нову процедуру Google щодо nofollow посилань

Для цілей сканування та індексації Google відтепер розглядає nofollow посилання як підказку, а не директиву — пошуковик буде сам вирішувати брати до уваги такий лінк при ранжуванні, чи ні. Такі нововведення змінять політику ведення SEO-стратегії, адже раніше nofollow посилання взагалі не бралися до уваги пошуковими системами та не збільшували посилальну вагу сайту і, отже, не могли допомогти у його просуванні. За словами Гері Ілліс та Денні Салліван, співавторів нововведення, нова процедура допоможе власникам сайтів класифікувати характер своїх посилань за бажанням.

 

ПОДИВИТИСЬ

 

Марі Форлео — бізнес коуч та експертка з маркетингу та брендингу. У своєму відео вона дає поради тим, хто хоче запустити свій перший бізнес, але не знає з чого почати. На думку Марі, важливо вийти із комфортної зони навчання бізнесу та теоретизування й почати шукати реальні взаємодії із клієнтами.

 

СПРОБУВАТИ

 

Професійні додатки, які допоможуть підприємцям

Miss Millennia Magazine ділиться додатками, які можуть суттєво полегшити життя власникам бізнесу у складанні бізнес-плану, упорядкуванні фінансів,  наймі  кваліфікованого персоналу та прийнятті правильних проєктів у найкоротші терміни. Серед них багато таких, що діють на території України, наприклад Zoho One, який об’єднує безліч додатків, інструментів та паперових документацій на одній платформі, чи Hootsuite — платформа для управління соціальними мережами.

 

Додатки тайм-трекінгу для малого бізнесу

Програми з відстежування часу допоможуть власникам малого бізнесу та їх командам підвищувати ефективність, показуючи на що витрачається час.

RescueTime допомагає тим, хто витрачає занадто багато часу на цифрові відволікання, як-от Facebook, Instagram або покупки в Інтернеті. Він показує, скільки часу користувач витрачає в інтернеті на кожній із платформ, і дозволяє встановлювати цілі продуктивності. Преміальна версія навіть дозволяє блокувати певні сайти, відстежувати офлайн-активність або встановлювати сповіщення (наприклад, якщо витрачається занадто багато часу на одну діяльність). Також додаток надає низку переваг для команд, таких як звіти про продуктивність всіх членів, розкриття неефективних процесів, відбиває щоденні/тижневі/щомісячні тенденції, при цьому гарантуючи конфіденційність кожного з працівників

 

Одним натисканням кнопки таймер Toggl відстежує, куди йде кожна секунда часу користувача, що робить його корисним для тих, хто потребує реєстрації робочих годин, що підлягають оплаті. Також додаток дозволяє відстежувати необмежену кількість проєктів або клієнтів, переглядати та експортувати графіки та синхронізувати номери з кількома програмами для управління проєктами.

 

Eternity Time Log — додаток, який розуміє, що продуктивність його користувачів виходить за рамки трудового дня.  Тому він розкладає день на три частини: роботу, гру та сон. У цих групах можливо додатково відстежувати свій час за допомогою різних міток та тегів, навіть запускаючи кілька таймерів одночасно. Результати оформлюються у звіти та графіки, які можна експортувати на будь-який пристрій. Додаток доступний лише для iPad та iPhone.

Підбірка контенту

АТ "Ощадбанк"