Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Кіно і свята

АТ "Ощадбанк"

Підбірка контенту

Велика маленька Я, 2010

Трошки простий, трошки казковий, дещо наївний французький фільм з прекрасною Софі Марсо. Актриса втілила роль Марго – успішної ділової жінки, що підписує угоди на мільйони євро. Але ж колись вона була маленькою дівчинкою, яка мріяла стати дослідником. Саме листи з її дитячими мріями, листи з минулого знаходить Марго. Щоб знайти себе.

Джой, 2015

Історія матері-одиначки, яка винаходить швабру, що принесла їй мільйони, гідна екранізації. Що і зробив режисер Девід О. Рассел - зафільмував історію успіху Джой Мангано. Фільм може здатися дещо дивним, тому що реальні події в ньому перемішані з думками і фантазіями Джой. Однак його посил простий: якщо хочеш щось робити, зроби сам! Так і вчиняє Мангано - від роботи над власне шваброю до її реклами біля супермаркету, а пізніше і на телебаченні. Ну а хто сказав, що мільйони так просто падають з неба?

Хрещений батько, трилогія

Один з кращих кінематографічних циклів для підприємців усіх часів і народів. Ця епічна стрічка, що стала класикою гангстерського кіно, попри ряд досить жорстоких сцен, вирізняється масою цікавих діалогів і безліччю моментів, які змушують інакше поглянути на бізнес-завдання. Порушені трилогією теми включають: стратегію конкуренції, управління ключовим персоналом, корпоративні захвати, альянси, злиття і придбання, корпоративні стратегії диверсифікації.

Вам лист, 1998

Прекрасний святковий за настроєм фільм про бізнес із Меґ Райан та Томом Хенксом у головних ролях. Джо Фокс і Кетлін Келлі живуть на манхеттенському Вест-Сайді і анонімно переписуються через Інтернет. У реальному житті вони жорсткі конкуренти - у кожного свій книжковий магазин, їм регулярно доводиться стикатися один з одним, не підозрюючи про свій зв'язок. Джо викидає Кетлін з бізнесу і дізнається, що вона і є його «друг по переписці». Кетлін і не підозрює, що людина, від якого вона втрачає розум - це той самий Джо Фокс, який «хоче все загарбати». До речі, можна подивитися й оригінальну історію, яка лягла в основу «Вам лист» - стрічку «Крамничка за рогом» Ернста Любича, зняту ще в 1940 році.

Авіатор, 2004

Якщо ви ще не дивилися оскароносний фільм Мартіна Скорсезе про долю американського мільйонера, винахідника і режисера Говарда Г’юза, свята - саме час це зробити.

Син винахідника і промисловця, Говард з молодих років отримує можливість займатися дорогими технічними розробками і присвячує себе авіації. Крім цього, Г’юз знімає в Голлівуді фільм про бої винищувачів часів Першої світової ( «Ангели пекла»), на ті часи (кінець 1920-х) дуже дорогий. Г’юз попри труднощі таки отримує фінансування, проте прокат фільму виявляється успішним і винахідник-авіатор може продовжувати свій бізнес, будівництво і випробування літаків нового покоління.

Підбірка контенту

АТ "Ощадбанк"