Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Можливості лютого

Фінансування стартапів бізнес-інкубатором WannaBiz
Дедлайн: відсутній
Фінансування: до $50 000

Мета WannaBiz – розвиток IT-підприємництва та формування стартап-екосистеми в Україні. Найбільшу експертну підтримку отримають проекти щодо онлайн-реклами та рекламних мереж. Також на увагу можуть розраховувати проекти з e-commerce, PaaS, SaaS та Cloud-технологій.
Підприємцям пропонують фінансування, інфраструктуру, менторську та організаційну підтримку в обмін на 5-15% компанії.
Критерії оцінювання: можливості інкубатора сприяти розвитку проекту, наявність ринкової перспективи стартапа, складність технологічної частини та бізнес-процесів тощо.

Подати заявку: http://wannabiz.com.ua/for-startups/ 

 

Грант на реалізацію бізнес-ідеї від Платформи розвитку агробізнесу AgroTalks
Дедлайн: 28 лютого
Розмір гранту: не визначено

До участі запрошують стартаперів та підприємців-початківців. Якщо ви маєте актуальну ідею, проект чи прототип, але не знаєте, як їх доопрацювати, підготувати документи для інвесторів, знайти кошти на проведення дослідження, проаналізувати ринок або бажаєте отримати експертну оцінку, ви можете подати свій проект до розгляду на програму акселерації.
Усі заявки розглянуть і проаналізують. Навіть якщо ваш проект не отримає грант, експерти та ментори платформи проконсультують вас і порадять найкращі шляхи його реалізації.

Подати заявку: http://agrotalks.com/ 

 

Битва стартапів. Дніпро. 
Дата: 8 лютого
Розмір гранту: інвестиції

Можливість для підприємців-початківців презентувати власну ідею офлайн, отримати поради експертів, поширити інформацію про неї в інвестиційній спільноті та залучити інвестиції у власний проект. Організатор – інвестиційна платформа Startup.Network. Переможця визначать після презентації за результатами голосування журі. 
Попередній відбір проводиться за анкетами претендентів.

Подати заявку – https://battle.startup.network/events/360756/ 

 

Конкурс найкращих практик використання деревної біомаси для виробництва енергії у Львівській і Закарпатській областях
Дедлайн: 15 лютого
Призовий фонд: 3000 швейцарських франків

Мета конкурсу – підтримка і поширення практик, ідей та інновацій щодо використання деревини для енергії. Можна подавати приклади реалізованих практик або ідей, пов’язаних із використанням деревної біомаси (деревина, дрова, щепа, тирса, пелети, брикети) для виробництва тепла або електроенергії, заходів із покращення ресурсоефективності та енергоефективності. Практики мають бути реалізовані на території Закарпатської та Львівської областей. Учасниками конкурсу можуть бути юридичні особи будь-якої організаційної форми та форми власності, а також фізичні особи – представники домогосподарств, громад або групи осіб.

Подати заявку: http://forza.org.ua/uk/viznachennya-mozhlivostey-zelenoyi-energiyi-v-ukrayinskih-karpatah/derevina-dlya-energiyi-konkurs 

 

Консультаційна підтримка малого бізнесу у межах проекту Unlimit Ukraine
Дедлайн: відсутній

Європейська Бізнес Асоціація ініціювала проект Unlimit Ukraine для зростання та розвитку молодого українського бізнесу. Підприємці зможуть отримати безкоштовні експертні поради з питань юридичного супроводу бізнесу, обліку, звітності та оподаткування, систематизації бізнес-процесів, маркетингу та PR, зовнішніх ринків тощо.

Залишити заявку: http://unlimitukraine.com.ua/consultation/

АТ "Ощадбанк"