Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Події травня

Лабораторія онлайн-бізнесу – 2018
Дата: 18–20 травня
Місце: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2б 

Проект «Будуй своє» – партнер цієї події, тож не проґавте розіграш квитків у нашій групі Facebook (https://www.facebook.com/buduysvoe) або отримайте знижку учасника від «Будуй своє». 

Цей щорічний саміт для підприємців присвячений просуванню бізнесу в інтернеті. Організатори гарантують ретельний відбір спікерів за трьома критеріями: корисність інформації, можливість її застосування та досвід ораторства. 

Серед спікерів – Олесь Тимофєєв, засновник GeniusMarketing; Віталій Дрозд, засновник Bodo.ua; Роман Киригетов, засновник Kabanchik.ua; Андрій Здор, СЕО Bigl.ua; Катерина Микула, CEO Lamoda.ua; Олексій Круминьш, власник агенції Krucream Communications; Анастасія Постригай, засновниця Op Pop Art; Павло Флейшер, CEO Binotel.ua; Андрій Федорів, засновник Fedoriv; Максим Плахтій, засновник Karabas.ua, та інші. 
 
На заході розглядатимуть такі теми: стратегії запуску успішних рекламних кампаній у Facebook для локального бізнесу; створення ефективної стратегії мотивації команди, що даватиме прибуток; розвиток Instagram-акаунту та продажі за його допомогою; просування особистого бренда у соцмережах; побудова успішного онлайн-сервісу на прикладі реальних кейсів тощо. 

Вартість: від 2950 до 30 тис. грн (залежно від обраного пакета участі та дати купівлі квитка) 
Інформація про подію: https://gmsummit.me/tickets 

Семінар Бодо Шефера «Фінансова свобода. Закони переможців»

Дата: 28 травня
Місце: Київ, Grand Hall Chamber Plaza, вул. Велика Житомирська, 33

Автор бестселера «Шлях до фінансової свободи», фінансовий консультант Бодо Шефер, поділиться досвідом щодо способів управління грошима. Ви почуєте практичні поради, ефективність яких автор випробував на собі. 

Учасники семінару складуть власний план досягнення фінансового успіху, дізнаються про правила інвестування коштів, а також про те, як уникати боргів та примножувати статки. 

Поради дадуть ще два відомих спікери: Саїдмурод Давлатов, бізнес-тренер та підприємець із 20-річним досвідом, автор книги «Філософія мурахи», та Бернд Рейнтген, особистий радник з інвестицій Бодо Шефера, експерт із 24-річним досвідом інвестування, автор бестселерів «Багатство без стресу» та «Процвітання без стресу».

Вартість: від 2150 до 9000 грн 
Інформація про подію: http://olerom.com/training/zakonyi_pobediteley.htm 

Семінар «Помилки при створенні партнерства»

Дата: 29 травня
Місце: Харків, провулок Лопанський, 2/2

Партнерство може бути потужним джерелом натхнення та головним чинником стрімкого розвитку. Якщо ви знайшли ідеального партнера, ваші шанси на успіх у бізнесі зростають. Однак партнерство також буває і причиною розчарувань, фінансових проблем та навіть втрати бізнесу. 

Як зрозуміти, який сценарій буде у вас? Чи можливо передбачити, як складуться відносини з партнером та уникнути серйозних помилок на етапі намірів щодо партнерства?

Спікер події Сергій Ноздрачов, викладач KMBS, професійний підприємець та інвестор із 25-річним досвідом, працював на ринках Китаю, Великої Британії, Чехії та США.
 
Він розгляне такі питання: 
- Коли краще вести бізнес самому, а коли потрібні партнери? 
- Дорожня карта партнерства: від знайомства до завершення проекту. 
- Класичні помилки у партнерстві та способи їх уникнути.

Вартість: 300 грн
Інформація про подію: 
https://kmbs.ua/event/pomilki-pri-stvorenni-partnerstva-harkiv 

Інтенсив Костянтина Коптелова «Менеджер з інновацій, або Як управляти змінами у бізнесі»

Дата: 19 травня
Місце: Київ, «Часопис», вул. Льва Толстого, 3

Якщо бізнес не готовий до змін, у нього мало шансів на виживання. Ринок диктує необхідність бути інноваційним та гнучким. Але як впроваджувати інновації, щоб вони завершувалися успіхом, а не провалом? 

Учасники розумітимуть алгоритми впровадження інновацій у компанії, знатимуть, крізь які фільтри важливо пропускати всі інноваційні ідеї, навчаться проводити підготовку персоналу до змін та зрозуміють, як розвивати культуру інновацій у компанії. 

Спікер заходу – Костянтин Коптелов, тренер з управління проектами, засновник компанії Sverh, магістр ділового адміністрування (MBA), спікер TEDx, ментор бізнес-інкубаторів RadarTech та LeaderShip, спікер популярних конференцій з управління проектами.

Вартість: 900 грн – до 9 травня, 1000 грн – до 18 травня, 1200 грн – у день події
Інформація про подію: 
https://koptelov-change-management2-chasopys.ticketforevent.com 

Лекція Girl-to-Girl Business
Дата: 19 травня
Місце: Київ, Fedoriv Hub, вул. Велика Васильківська, 5

Засновниця сервісу оренди одягу Oh My Look!, співзасновниця мережі б’юті-барів G.Bar і концепт-стору корейських брендів So DoDo Лєра Бородіна розповідатиме про власний досвід, успіхи та помилки. 

Основні теми заходу: 
- Етапи розвитку бізнесу на прикладі компаній Oh My Look! та G.Bar (схема життєвого циклу проекту).
- 5 найбільших побоювань підприємців: як підготуватися до провалів і швидкого зростання.
- Команда для проекту: де та як шукати своїх людей?
- Бренд: як створити компанію, яку люблять?
- Масштабування: коли воно необхідно і з чого починати? 

Вартість: від 2800–15 000 грн (залежно від обраного місця)
Інформація про подію: https://www.facebook.com/events/169123190475821

АТ "Ощадбанк"