Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Що таке кеш-кредит в Ощадбанку та як він працює?

АТ "Ощадбанк"

Порада від спеціаліста

У житті трапляються моменти, коли терміново потрібна велика сума грошей. Це може бути якась непередбачувана ситуація, купівля побутової техніки чи необхідність зробити ремонт. І в такому разі люди шукають найвигідніший кредит готівкою, який дозволить отримати необхідну суму на вигідних умовах і не відкладати життя на потім. У цьому матеріалі розповідаємо, чим вигідний кредит готівкою в Ощадбанку, а також як його оформити. 

Переваги кредиту готівкою в Ощадбанку 

Кредит в банку готівкою — це вид споживчого кредиту, який надається на будь-які потреби й на тривалий період із мінімальними вимогами до клієнта. Ось його ключові переваги: 

  1. Простота, зручність і швидкість оформлення. Ви можете отримати вигідний кредит готівкою без застави й поручителів у найкоротші терміни та з мінімальним пакетом документів. 
  2. Різні програми кредитування й формати погашення. Це дозволяє взяти кредит готівкою з оптимальними умовами саме для ваших потреб. 
  3. Прозорі умови кредитування. Відсутність прихованих комісій і платежів дозволяє точно розрахувати загальні витрати. 
  4. Зручні способи погашення. Клієнтам пропонується декілька можливостей для внесення платежів як онлайн, так і офлайн. 

Умови кеш-кредиту в Ощадбанку 

Ощадбанк пропонує кредит готівкою на суму до 400 000 гривень (максимальна сума залежить від вибраної програми кредитування), що дозволяє вирішувати досить масштабні фінансові питання, з терміном погашення до 5 років (10 років — на купівлю альтернативних джерел енергії) та з процентною ставкою до 56%. 

Які є програми кредитування в Ощадбанку 

Ощадбанк пропонує кілька програм кредитування, кожна з яких має свої особливості. Наприклад, процентна ставка може варіюватися залежно від наявності документів, що підтверджують цільове використання коштів.  

Також нещодавно з’явилася окрема програма для купівлі альтернативних систем електропостачання, як-от сонячні панелі, гібридні інвертори та установки зберігання енергії. 

Розглянемо, які саме доступні кредити готівкою в банку

  • Стандарт, на загальних умовах. Надається до 250 000 грн під 36-56% річних. 
  • З цільовим підтвердженням. Надається до 400 000 грн під 56% річних (під 21% за умови вчасного надання документів із підтвердженням цільового використання коштів). 
  • З цільовим підтвердженням (на купівлю авто). До 400 000 грн під 56 % річних (під 36% за умови вчасного надання документів із підтвердженням цільового використання коштів). 
  • На придбання альтернативних джерел енергії. Надається до 480 000 грн на строк до 10 років і без необхідності сплачувати відсотки. Але у разі порушення договору позичальником доведеться сплачувати відсотки за ставкою, що розраховується за формулою UIRD 3m + 7%. 

Щоб вибрати найдешевший кредит готівкою з-поміж тих, що пропонує банк, відповідно до ваших цілей, варто проконсультуватися з менеджером. 

Які є типи погашення кредиту в Ощадбанку 

Існують різні способи погашення кредиту в Ощадбанку. Один із них — ануїтетний, де щомісячний платіж залишається незмінним протягом усього терміну кредиту. Це зручно для планування бюджету, оскільки сума платежу залишається незмінною. Інший варіант — класичний диференційований платіж, де сума платежів поступово зменшується, оскільки відсотки нараховуються на залишок заборгованості. 

Способи погашення кредиту готівкою в Ощадбанку

Погашати кредит вчасно нескладно, оскільки для цього пропонується декілька зручних способів: 

  • через застосунок «Мобільний Ощад»; 
  • за допомогою інтернет-банкінгу «Ощад 24/7»; 
  • через термінали самообслуговування; 
  • у касах банку.

Як оформити кредит готівкою в Ощадбанку і що для цього потрібно

Для оформлення в Ощадбанку кредиту готівкою онлайн достатньо подати заявку на офіційному сайті або у відділенні банку і через Дію надати паспорт та довідку про доходи й утримання з них. Також ви можете отримати консультацію та подати заявку на кредит у найближчому відділенні Ощадбанку. 

Після перевірки документів і затвердження заявки ви зможете того ж дня отримати кошти та придбати заплановані речі або сплатити бажані послуги. 

Порада від спеціаліста

АТ "Ощадбанк"