Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Як відкрити кредитний ліміт на вашій картці Ощадбанку

АТ "Ощадбанк"

Порада від спеціаліста

Життя досить непередбачуване, тож навіть ретельно плануючи власний бюджет, ніхто не застрахований від додаткових спонтанних витрат. Саме в таких випадках у пригоді стає кредитний ліміт. Це ваша фінансова «подушка безпеки», що надає можливість бути готовим до будь-яких ситуацій, а також дозволяє не відмовляти собі в купівлі омріяної речі чи подорожі. Кредитна карта з лімітом – це зручний та корисний фінансовий інструмент, який стане вашою страховкою у разі перевитрати власних коштів. 

Кредитна карта Ощадбанк – ваш надійний помічник у фінансових справах 

Давайте детальніше з’ясуємо, що таке кредитна карта та кредитний ліміт, а також як використовувати кредитні кошти безпечно й ефективно. 

Кредитна карта – це платіжний інструмент, що дозволяє власнику брати гроші в кредит у банку. До прикладу, МОЄ MORE – це картка для нових та постійних клієнтів Ощадбанку. Вона є досить популярною завдяки відсутності комісії за надання кредиту та його обслуговування. Пільговий період становить до 92 днів користування з 0,0001% річних. Крім того, надається можливість оформити розстрочку в магазинах-партнерах під 0% та навіть отримати бонуси за розрахунки карткою. Для постійних клієнтів банку є пропозиція під назвою «Моя кредитка». Детальні умови оформлення й користування можна дізнатися на сайті, в чат-боті або ж зателефонувавши на гарячу лінію Ощадбанку.

Кредитний ліміт – це максимальна сума коштів, яку банк готовий надати позичальнику в користування. Наприклад, картка МОЄ MORE від Ощадбанку передбачає кредитний ліміт до 250 000 грн. 

Використовуючи фізичну або віртуальну кредитну карту, варто пам’ятати про певні правила. Своєчасне здійснення платежів за кредитом – це запорука хорошої кредитної історії. Регулярно перевіряйте виписки, це допоможе виявити підозрілі операції. Контролюйте власні витрати, так ви зможете швидше досягнути свої фінансових цілей. 

Завдяки вигідним умовам використання, зручному сервісу та можливості оформити кредитну карту онлайн Ощадбанк став надійним фінансовим помічником для мільйонів українців.

Відкриття кредитного ліміту: особливості та переваги 

Рішення про відкриття кредитного ліміту може спростити ваше життя й надати нові фінансові можливості. Давайте детальніше поговоримо про переваги та процес відкриття ліміту. 

Переваги кредитного ліміту

До прикладу, з кредитним лімітом ви зможете здійснити бажану велику купівлю вже сьогодні. Крім того, можна скористатися перевагами пільгового періоду й оплатити її без жодних додаткових витрат. Ви матимете додаткові кошти на випадок непередбачуваних ситуацій. Активно розраховуючись офлайн або онлайн кредитною картою та своєчасно сплачуючи заборгованість, можна покращити свою кредитну історію, що може бути корисним для оформлення інших кредитів.

Як відкрити кредитний ліміт 

Щоб відкрити ліміт на кредитній карті Visa або Mastercard від Ощадбанку, необхідно відвідати відділення банку та подати відповідну заявку. Для цього вам будуть необхідні:

  1. Паспорт громадянина України.
  2. Індивідуальний податковий номер.
  3. Довідка про доходи (за потреби).

За допомогою гарячої лінії банку або ж чат-боту можна запланувати візит на зручну для вас дату та дізнатися перелік документів, необхідних для відкриття потрібного вам ліміту. Консультанти допоможуть знайти відповіді на будь-які питання. 

З Ощадбанком кредитна карта стане інструментом для реалізації мрій. Прозорі та вигідні умови користування, якісний сервіс, цікаві пропозиції для клієнтів – все це робить використання такої картки легким, зрозумілим і зручним. Здійснюйте свої найзаповітніші мрії, а ми вам у цьому допоможемо. 

Порада від спеціаліста

АТ "Ощадбанк"