Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк пропонує кредити на придбання техніки від «Цеппелін Україна»

Новини Ощаду

Ощадбанк розпочинає видачу кредитів в рамках партнерської програми на придбання техніки від компанії «Цеппелін Україна», яка є частиною міжнародної групи Zeppelin та займається поставками промислової, сільськогосподарської та будівельної техніки.

На українському ринку компанія є ексклюзивним офіційним дилером всесвітньо відомого бренда Caterpillar (CAT), а також пропонує техніку визнаних лідерів ринку сільськогосподарської техніки: Fendt, Valtra, KUHN, Farmet, Agrifac, Bourgault, та інших.

Ощадбанк пропонує такі умови кредитування:

  • відсоткова ставка – від 0,1%;
  • сума – до 50 млн грн;
  • строк – до 5 років;
  • графік погашення адаптовано до сезонності.

Ощадбанк пропонує широкий вибір партнерських програм на придбання техніки та обладнання, в тому числі медичного, а також добрив, насіння та засобів захисту рослин. Загальна кількість партнерів – виробників та дилерів сільськогосподарської техніки, спеціалізованого обладнання, транспортних засобів перевищила 240.

Більш детально про фінансування бізнесу, партнерські програми та кредити від міжнародних установ – на офіційному сайті Ощадбанку або за спеціальною телефонною лінією для бізнес-клієнтів: 0 800 219 800.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку