Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Шановні клієнти!

Повідомлення для клієнтів

Надаємо інформацію щодо пластикової версії «Моєї картки» – Цифрової.

Відтепер в Ощад 24/7 можна безкоштовно:

• отримати пластик до раніше відкритої «Моєї картки» – Цифрової

• замовити пластикову «Мою картку»

Навіщо отримувати пластикову версію «Моєї картки» – Цифрової? Пластикова версія цифрової картки стане у пригоді в подорожах, адже не в усіх країнах можна платити безконтактно за допомогою Google Pay чи Apple Pay, або якщо ви бажаєте зняти готівку.

Як отримати пластикову версію «Моєї картки» – Цифрової? На головній сторінці в Ощад 24/7 натисніть на раніше відкриту «Мою картку» – Цифрову. Оберіть «Сервіси», далі – «Замовити пластикову картку», вкажіть відділення для доставки картки. Тепер чекайте на SMS, що ваша картка вже у відділенні (максимальний строк виготовлення та доставки пластикової картки – до 2 тижнів). Після того як картку буде доставлено до відділення, прийдіть за нею у зручний для вас час, взявши паспорт.

Що станеться з «Моєю карткою» – Цифровою після замовлення її пластикової версії? Нічого Як до, так і після отримання пластикової картки ви можете розраховуватись «Моєю карткою» – Цифровою в Інтернеті, Ощад 24/7 та Google Pay/Apple Pay. Пластикова версія вашої картки матиме ті самі реквізити та валюту, як і цифрова. Кошти та депозити за карткою зберігаються.

Бажаєте замовити пластикову версію «Мою картку» і при цьому не маєте «Моєї картки» – Цифрової? На головній сторінці в Ощад 24/7 натисніть «+» у правому верхньому куті та натисніть «Замовити картку». Оберіть валюту (гривня, долар США або євро), в якій буде відкрито картку. Потім вкажіть відділення для доставки картки. Тепер чекайте на SMS, що ваша картка вже у відділенні (максимальний строк виготовлення та доставки пластикової картки – до 2 тижнів). Після того як картку буде доставлено до відділення, прийдіть за нею у зручний для вас час, взявши паспорт.

Бажаєте відкрити «Мою картку» – Цифрову? Ви можете безкоштовно та моментально зробити це в Ощад 24/7, а потім за бажанням ще й отримати пластикову версію. Картку можна відкрити у гривні, доларі США або євро. Деталі у відеоінструкції

Повідомлення для клієнтів

Прес-служба Ощадбанку