Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Як взяти кредит на вживане авто в Ощадбанку

АТ "Ощадбанк"

Порада від спеціаліста

Взяти кредит на авто – це зручний спосіб придбати бажаний автомобіль одразу, без довгого накопичення потрібної суми та з меншими фінансовими вкладеннями. Ощадбанк пропонує вигідні умови кредитування, що дозволяють реалізувати вашу мрію. Розглянемо детальніше процес отримання кредиту на вживане авто в Ощадбанку. 

Чому варто купити машину з пробігом в кредит 

Придбати авто в розстрочку – це оптимальне рішення у випадку, коли немає можливості оплатити його вартість одразу, або це недоцільно з огляду на фінансові можливості. А якщо в пріоритеті максимальне заощадження коштів, отримання споживчого кредиту на авто з пробігом буде гарним рішенням, яке задовольнить нагальну потребу в транспорті в умовах обмежених фінансів. 

Зазвичай авто в кредит б/у коштують значно дешевше за нові, а умови кредитування та погашення позики у такому випадку більш лояльні та гнучкі. 

Переваги кредиту на вживане авто від Ощадбанку

Український державний банк Ощадбанк пропонує низку переваг під час оформлення кредиту на вживане авто: 

  • Вигідні умови кредитування. Ми пропонуємо гнучкі терміни погашення позики та доступні процентні ставки. 
  • Швидке оформлення. Для оформлення кредиту потрібен мінімум документів, а заявка розглядається максимально оперативно. 
  • Відсутність прихованих платежів. Споживчі кредити від Ощадбанку не мають жодних прихованих комісій, усі додаткові платежі окреслюються та доступні для розрахунку ще до підписання договору. 
  • Можливість вибору автомобіля. Ви можете отримати кредит на авто будь-якої марки та моделі, а також будь-якого віку. 
  • Професійна консультація. На всіх етапах кредитування вам доступна підтримка спеціалістів, на випадок будь-яких ускладнень чи зміни життєвої ситуації. 
  • Зручний формат погашення кредиту. Ми пропонуємо класичний тип погашення позики, який дозволяє значно заощадити на виплаті відсотків. 

Класичний тип погашення позики передбачає внесення платежів за тілом кредиту щомісяця рівними частинами з нарахуванням процентів на залишок боргу. Таким чином з кожним місяцем сума, що нараховується за процентами, зменшується, і разом з цим зменшується навантаження на бюджет, що дозволяє без проблем погасити кредит. 

Основні умови кредиту на авто з пробігом 

Ощадбанк надає кредити на вживані автомобілі за такими умовами:

  1. Максимальна сума кредиту готівкою – до 400 000 гривень.
  2. Термін кредитування – від 1 до 5 років.
  3. Відсоткова ставка – 56% річних. 
  4. Перший внесок не потрібен. 
  5. Застава не вимагається. 
  6. Штрафні санкції за дострокове повернення коштів відсутні. 

Тож в Ощадбанку ви можете взяти кредит на авто без першого внеску, без застави та з можливістю дострокового повернення без санкцій. 

Ми пропонуємо дві програми кредитування: без підтвердження цільового використання коштів та з підтвердженням. Рекомендуємо вибирати другий варіант, адже вчасне підтвердження цільового використання коштів надає можливість зменшити відсоткову ставку до 36%. 

Для погашення кредиту можна скористатися мобільним додатком Ощадбанку, інтернет-банкінгом, терміналами самообслуговування, а також касами у відділеннях банку. 

Як оформити кредит на вживане авто в Ощадбанку

Для оформлення кредиту на вживане авто в Ощадбанку потрібно підготувати необхідні документи, а саме паспорт громадянина України, ІПН (ідентифікаційний код платника податків), а також може знадобитися довідка про доходи. 

Подати заявку на кредит можна онлайн на офіційному сайті Ощадбанку, надіславши запит на консультацію. Менеджер вам зателефонує, відповість на всі питання та скоординує щодо подальших дій. Також ви можете отримати консультацію кредитного менеджера та подати заявку на кредит у найближчому відділенні Ощадбанку. 

Зазвичай банк розглядає заявки на автокредити швидко. У разі позитивного рішення вам повідомлять про умови кредитування та нададуть детальну інформацію про подальші кроки. 

Після підписання договору ви отримаєте гроші в кредит готівкою і зможете в той же день придбати бажане авто. 

Після припинення дії договору на кредит з будь-яких причин (завершення строку дії, виконання або розірвання договору) ви маєте можливість отримати паперову або електронну довідку про відсутність заборгованості та виконання вами зобов’язань за договором у повному обсязі.

Поради для успішного отримання кредиту

Для успішного отримання кредиту на вживане авто скористайтесь цими порадами:

  1. Заздалегідь підготуйте документи. Переконайтеся, що всі необхідні документи зібрані та актуальні. 
  2. Оцініть свої фінансові можливості. Розрахуйте свій місячний бюджет та з'ясуйте, яку суму ви можете виділити на погашення кредиту. Врахуйте також інші витрати, пов'язані з утриманням автомобіля (паливо, страховка, обслуговування). 
  3. Виберіть відповідний автомобіль. Визначтеся з маркою та моделлю автомобіля, який ви хочете придбати, щоб зрозуміти, яку суму вам потрібно позичити у банку. Дослідіть ринок, порівняйте ціни та оберіть автомобіль, який відповідає вашим потребам і можливостям.
  4. Подбайте про свою кредитну історію. Історія ваших позик має велике значення для кредитних менеджерів під час прийняття рішення про схвалення кредиту, тому варто завчасно її перевірити на наявність негативних записів. Якщо вони вже є, доведеться витратити деякий час на виправлення кредитної історії. Для цього не протерміновуйте платежі за наявними позиками та уникайте великих кредитів, які не здатні повернути вчасно. 

Також для вашої безпеки радимо вибрати надійного продавця автомобіля, з певною історією на ринку та гарною репутацією, підтвердженою «живими» відгуками попередніх покупців. Це зменшить ризики та убезпечить від додаткових витрат і значних фінансових збитків. 

Вигідні кредити на авто б/в від Ощадбанку 

Взяти кредит готівкою в Ощадбанку на авто з пробігом – це зручний та вигідний спосіб стати власником автомобіля без значних одномоментних витрат. Дотримуючись простих кроків та порад, наведених вище, ви зможете швидко та безпечно оформити кредит і вже невдовзі насолоджуватись поїздками в новому омріяному авто. 

Залиште заявку на консультацію на сайті вже сьогодні, щоб якнайшвидше отримати рішення щодо кредиту.

Порада від спеціаліста

АТ "Ощадбанк"