Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Клієнти Ощадбанку зможуть безконтактно оплачувати покупки фітнес-браслетом Mi Smart Band 4 NFC

Новини Ощаду

Україна є однією з перших країн світу, де Mi Smart Band 4 NFC з'явиться в продажу, а держателі карток Mastercard від Ощадбанку одними з перших зможуть оцінити зручність безконтактної оплати фітнес-браслетом.

Ощадбанк одним із перших в Україні надав своїм клієнтам – держателям карток Mastercard можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою модифікації популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати Mi Smart Band 4 NFC. Інноваційний продукт є спільною розробкою компаній Xiaomi та Mastercard  і доступний ексклюзивно для держателів карток цієї платіжної системи.

Mi Smart Band 4 NFC має всі переваги звичайного Mi Smart Band 4, які так полюбились користувачам по всьому світу: кольоровий OLED-дисплей, рекордну автономність, корпус із водонепроникністю до 5 АТМ, підтримку відстеження плавання та управління музичним плеєром. Відтепер до них приєднався NFC-чип, який дає змогу розраховуватись за покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard.

Для налаштування безконтактної оплати необхідно встановити на смартфон фірмовий додаток Mi Fit і додати банківську платіжну картку у відповідній вкладці. Для здійснення оплати  браслетом Mi Smart Band 4 NFC слід перейти до меню «Картки», обрати одну з доданих платіжних карток і просто піднести пристрій до терміналу. У додатку можна прив’язати до 6 карток.

«Ощад продовжує впроваджувати найкращі світові платіжні технології, які розширюють можливості зручних і безпечних розрахунків. З 23 вересня нашим клієнтам – користувачам карток Mastercard стає доступною крута новинка – фітнес-браслет Mi Smart Band 4 NFC, яким можна сплачувати за покупки безконтактно. Такий девайс – незамінна річ для тих, хто веде активний спосіб  життя. Вони можуть легко і безпечно розраховуватись лише браслетом: не потрібно ані карток, ані смартфону», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Платежі браслетом захищено технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється на 16-значний токен. Дані картки зберігаються у надійно захищеному NFC-чипі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цієї інформації неможливий, і на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача.

Продукт запущено в партнерстві з одним із найбільших маркетплейсів України – АЛЛО. З 23 вересня Mi Smart Band 4 NFC можна буде придбати на маркетплейсі allo.ua, в офлайн-магазинах АЛЛО, авторизованих Mi Store та магазинах-партнерах Xiaomi в Україні.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку