Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк закликає торговельні заклади не відмовлятись від безготівкової оплати

Новини Ощаду

Ощадбанк закликає всі торговельні заклади України не відмовлятись від отримання оплати за товари через мережу POS-терміналів банків. Поточний стан української банківської системи дає можливість бути впевненим у тому, що такий вид розрахунків не несе жодних загроз для підприємств торгівлі, – їхні кошти будуть надійно збережені. 
 
Кілька великих роздрібних банків, включаючи Ощад, оголосили та мають намір найближчим часом скасувати еквайрингові комісії за безготівкові розрахунки для клієнтів, що встановили їхні POS-термінали. Це означає, що суми, які клієнти перерахують за ваші товари у безготівковому вигляді, в повному обсязі надійдуть на ваші банківські рахунки. 
 
Окрім того, наявність опції здійснення безготівкової оплати є справжнім кроком підтримки українців у важкий період воєнного стану. Багато наших співгромадян просто не мають готівкових коштів через об’єктивні причини. Попри те що Ощадбанк разом із іншими українськими банками докладає екстраординарних зусиль для завантаження грошей у банкомантні мережі, в деяких населених пунктах відчувається певний дефіцит готівки через напружену безпекову ситуацію. Отже, для багатьох українців розрахунок карткою – єдина можливість придбати необхідні продукти, напої та ліки. Та й пересуватися населеними пунктами нині більш безпечно не з готівкою, а з банківськими картками. 
 
Ще один позитив від безготівкових оплат у воєнний період – це відсутність потреби проводити інкасацію, адже зараз фізичне переміщення та зберігання великих обсягів готівки може бути небезпечним. 
 
Дуже сподіваємось на те, що українські заклади торгівлі продовжать приймати оплати через POS-термінали і таким чином виявлять повагу до клієнтів, а також довіру до вітчизняної банківської системи та України загалом.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку