Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Де вигідно взяти кредит, щоб погасити інший

АТ "Ощадбанк"

Порада від спеціаліста

Буває, що через незаплановані витрати погашення кредиту може стати складним завданням, а через порушення строків внесення платежів позичальнику загрожують штрафні санкції та погіршення кредитної історії. У таких ситуаціях оптимальним рішенням є перекредитування за більш вигідними та лояльними умовами. В цьому тексті розповідаємо, де взяти кредит на перекредитування та які вони бувають. 

Що таке перекредитування 

Перекредитування або ж рефінансування кредиту – це процес оформлення нового кредиту з метою погашення уже наявного, одного або більше. Головною метою перекредитування є зменшення фінансового навантаження шляхом зміни умов кредитування, як-то зниження відсоткової ставки, зменшення платежів чи продовження терміну. 

Оформити перекредитування великих кредитів на карту та інших споживчих кредитів за оптимальними умовами ви можете в Ощадбанку. Ми пропонуємо максимальний набір інструментів реструктуризації, щоб допомогти вам вийти з критичного фінансового стану та закрити заборгованість. 

Види перекредитування

Програма реструктуризації боргів підбирається з урахуванням причини виникнення складнощів у погашенні кредиту. 

Залежно від потреб клієнта, можуть бути такі варіанти реструктуризації боргу: 

  • Кредитні канікули. Відтермінування платежів за тілом кредиту дозволяє зібрати необхідну суму на його погашення шляхом вирішення фінансових труднощів або врегулювання протермінованої заборгованості за кредитом. 
  • Пролонгація кредитної програми. Максимальне продовження строку користування кредитом полегшить становище боржника та дозволить спокійно погасити кредит за новими умовами.
  • Списання простроченої заборгованості. Така можливість як припинення дії договору без виплати боргу існує для пільгових категорій громадян, за умови документального підтвердження їх платіжної неспроможності. 

Найпростіший спосіб перекредитування, який підходить більшості боржників — пролонгація кредиту, що дозволяє змінити схему нарахування відсотків або зменшити суму регулярних платежів. 

Завдяки пільговим умовам повернення кредиту та зменшенню платежів, що передбачає перекредитування, навантаження на сімейний бюджет зменшується, і позичальник отримує можливість погасити кредит без зайвих нервів і ризиків, а головне, зберегти гарну кредитну історію.

Які кредити можна рефінансувати

Ощадбанк проводить реструктуризацію усіх видів споживчих кредитів, тому у випадку складної фінансової ситуації не варто зайвий раз хвилюватись — просто якнайшвидше зверніться до свого кредитного менеджера та поясніть ситуацію. Менеджер проаналізує стан кредиту, уточнить ваші фінансові можливості та запропонує найкращий варіант перекредитування. 

В Ощадбанку можна рефінансувати:

  • іпотечні кредити;
  • автокредити;
  • споживчі кредити;
  • кредити на навчання;
  • мікрозайми;
  • кредити на ремонт та інші цілі; 
  • карткові кредити. 

Реструктуризація карткових кредитів доступна клієнтам, у яких термін простроченої заборгованості не перевищує 88 днів. Вона передбачає зменшення щомісячного платежу за рахунок пільгового періоду за обов’язковими платежами, а також врегулювання простроченої заборгованості за платежами та процентами. Ми допоможемо виправити ситуацію разом та досягти фінансової стабільності за картковими кредитами.

Окрім перекредитування мікрозаймів та інших споживчих кредитів приватних клієнтів, Ощадбанк також проводить реструктуризацію боргів юридичних осіб з оптимізацією кредитних платежів або їх відтермінуванням до моменту відновлення стабільності бізнесу. 

Умови оформлення реструктуризації боргу в Ощадбанку 

Процес оформлення перекредитування в Ощадбанку зазвичай займає від одного дня до кількох днів, залежно від повноти наданих документів та швидкості їх обробки. 

Терміни перекредитування залежать від типу та початкових умов кредиту та фінансових можливостей клієнта. В Ощадбанку можна оформити перекредитування на строк від 1 до 20 років. 

Які кредитні програми є в Ощадбанку для перекредитування

Ощадбанк пропонує різноманітні кредитні програми для перекредитування:

    • іпотечні програми з вигідними відсотковими ставками;
    • споживчі кредити на різні цілі з підтвердженням цільового використання або без;
    • автокредити за вигідними умовами;
  • кредити для закриття мікрозаймів. 

Вибирайте відповідну кредитну програму та поліпшуйте своє фінансове становище разом з Ощадбанком.

Як оформити кредит

Оформлення перекредитування в Ощадбанку включає кілька етапів:

  1. Консультація. Зверніться до фахівців Ощадбанку для отримання консультації щодо умов перекредитування за допомогою заявки на сайті. 
  2. Збір документів. Підготуйте необхідні документи: паспорт і ІПН (ідентифікаційний код платника податків). Згодом може знадобитися також довідка про доходи. 
  3. Подання заявки. Завітайте до найближчого відділення Ощадбанку для подання заявки на реструктуризацію боргу. Якщо з якихось причин не можете цього зробити, завантажте форму для заявки на сайті, роздрукуйте, заповніть її, відскануйте та надішліть скан заявки на нашу поштову скриньку loans@oschadbank.ua. 
  4. Розгляд заявки. Банк розглядає вашу заявку та приймає рішення щодо реструктуризації кредиту.
  5. Підписання договору. У разі позитивного рішення підписується договір про перекредитування.
  6. Отримання коштів. Після підписання договору кошти перераховуються для погашення поточного кредиту. 

Після отримання заявки онлайн менеджер банку невдовзі зателефонує для уточнення деталей умов реструктуризації та узгодження подальших дій. 

Ми ставимося до кожного клієнта з розумінням, враховуємо як поточне фінансове становище боржника, так і загальну ситуацію в країні, тому в кожному індивідуальному випадку пропонуємо оптимальні умови реструктуризації боргу. 

Перекредитування в Ощадбанку – це надійний спосіб зменшити фінансове навантаження та отримати вигідніші умови для погашення ваших кредитних зобов'язань. Щоб дізнатися деталі щодо наявних програм реструктуризації та отримати професійну консультацію, залиште заявку на сайті. 

Звертайтеся до Ощадбанку та користуйтеся перевагами перекредитування вже сьогодні.

Порада від спеціаліста

АТ "Ощадбанк"